back to homepageback to homepage

WAC-9 Планирани пътувания

Елате на 9 тия Световен археологически конгрес и планирайте пътуванията си с Археологическия атлас на Чешките земи

Тази версия online представя някои от най-характерните археологически обекти в Чешката република и предоставя възможност да ги посетите.

На тази уеб страница ще намерите кратки описания на избраните обекти, техните географски координати, фотогалерии, карти и планове за сваляне, както и възможност за запознаване с с пълния текст на статии за по-нататъшно четене. В настоящия момент е достъпна информацията за 205 археологически обекта ТУК.

 

Добре дошли на убестраницата на Археологическия атлас на Чешката република! Нашата цел е да представим някои от най- характерните археологически обекти на нашата територия и да ви предоставим възможността да ги посетите.

Уебсайтът е създаден на основата на две публикувани книги както и на други източници, но в някои отношения е по подробен от тях.

В уебсайта ще намерите кратки описания на избраните обекти, техните географски координати, фотогалерии, карти и планове, които можете да свалите, както и набор от статитии в пълен текст за по- нататъшно четене. До сега тук е достъпна информацията за 205 археологически обекта.

 

 

CONGRESS SECRETARIAT
GUARANT International spol. s r. o.
Českomoravská 19, 190 00  Prague 9
Czech Republic
Phone: +420 284 001 444
E-mail: wac-9@guarant.cz© 2018–2022 GUARANT International spol. s r. o.